Ansvarsfraskrivelse

Generelt


FunnyGames.no er et nettsted spesielt utviklet for barn. På en ukentlig basis jobber folk med å legge til nye spill på FunnyGames.no nettstedet.

Disse er online-spill, som betyr at alle spillene kan bli spilt direkte på nettstedet uten å måtte installere spillet på pcen.

Kvaliteten på de tilbudte spillene er viktig for oss, og derfor sjekker vi alle spillene nøye før vi legger dem ut på vårt nettsted.

Personvernerklæring


Internett tilbyr mange muligheter. Via internett kan du komme i kontakt med folk over hele verden, bestille produkter og tjenester og motta personlig informasjon. FunnyGames.no tilbyr deg også personlige tjenester. For å tilby deg best mulig tjeneste trenger vi noen ganger din informasjon. Vi har satt opp følgende regler som en garanti for en streng overholdelse;
 • når FunnyGames.no ønsker å registrere din personlige informasjon vil du alltid bli informert om dette og du kan selv velge om du ønsker å ha din personlige informasjon registrert eller ikke. Men dette kan føre til at du ikke kan ta i bruk alle tilbudte tjenester.
 • når registrert personlig informasjon er feil, vil FunnyGames.no fjerne denne etter en forespørsel fra deg til FunnyGames.no.
 • den registrerte personlige informasjonen vil ikke bli publisert til tredjeparter uten ditt samtykke.
 • annonsører på FunnyGames.no eller FunnyGames.no partnere kan anvende informasjonskapsler for å forbedre kvaliteten på deres annonser. Ved å bruke informasjonskapsler er det mulig å holde oversikt over hvor mange besøk hver annonse har og på hvilke nettsteder.
 • å laste ned fra dette nettstedet er på egen risiko. Skade forårsaket ved bruk av nedlastning, installering og/eller oppringing er på egen risiko og FunnyGames.no kan ikke ta ansvar for skade.
 • FunnyGames.no har rett til å tilpasse personvernerklæringen. Hver forandring vil bli publisert på denne siden.

Spillrettighet


For å minimalisere risikoen for at vi bryter opphavsretten for spillene vi legger ut på vårt nettsted, har vi noen forholdsregler. Via denne siden ønsker vi å informere våre brukere, eller andre involverte personer;
 • for å plassere spill, har tillatelse blitt forespurt og akseptert av rettighetsinnehaverne som FunnyGames.no kjenner til.
 • et signifikant antall spill kan bli lagt ut på nettsteder uten noen restriksjoner. For noen spill er det umulig å finne rettighetsinnehaveren eller det er umulig å få informasjonen via internett på grunn av den hyppige bruken av spillet.
 • noen spill kan bli brukt ved å være oppmerksomme på visse regler. Så langt vi kan dømme, jobber FunnyGames.no etter regler og restriksjoner.
 • så langt det er mulig forandrer vi ikke kildekode på spillene. Referanser fra f.eks. kredittholdere, merkenavn eller referanser til andre nettsteder, forblir i deres opprinnelige tilstand.
 • for noen spill er den såkalte deep linking teknikken brukt. Her forbinder vi internettadressen med den opprinnelige spillkoden. Spillkoden (Java, Flash or Shockwave) vil ikke bli kopiert til serveren til FunnyGames.no. Selv om vi er oppmerksomme på at deep linking er et omdiskutert emne, kjenner FunnyGames.no ikke til noen forbud om bruk av teknikken. Vi er overbevist over vår tolkning av dette fordi mange andre nettsteder også er brukere av teknikken.

Loven angående internettutvikling og applikasjoner er i stadig forandring. Derfor er reglene over hva som kan gjøres og/eller ikke gjøres, ikke alltid like tydelige og gir plass for egen tolkning. Det er derfor mulig, på tross av vår nøyaktighet og oppriktige intensjoner, at en rettighetsinnehaver opplever brudd på sine rettigheter. I så fall ber vi deg vennlig å ta kontakt med oss. Du kan gjøre dette via kontaktskjemaet.

Når din innvending er rimelig og forståelig, vil spillet bli fjernet fra FunnyGames.no. Vår erfaring er at denne tilnærmingen er vellykket.