Ofte stilte spørsmål

Jeg ønsker ikke lenger å motta nyhetsbrev, hvordan gjør jeg det?
Nederst på hvert nyhetsbrev er det en link med "Stopp abonnement". Hvis du klikker på denne linken kan du stoppe e-postadressen din for mottakelse av nyhetsbrev.
Jeg kan ikke finne spillet jeg søker på nettsiden, hva nå?
FunnyGames legger til nye spill på nettestedet hver dag. Muligheten for at spillet du søker allerede er på FunnyGames' nettsted er stor. Du kan finne et spill ved å søke med dets navn i søkefeltet øverst til høyre på siden. Skriv inn navnet på spillet i søkefeltet og klikk søk. Søket viser også spill som er relatert til spillet du søker etter. Dette øker sjansen for at du kan finne spillet hvis du ikke vet nøyaktig hva tittelen på spillet er.
Hvis spillet du søker ikke er å finne på FunnyGames sitt nettsted kan du informere oss om dette ved å sende en e-post til [email protected]. Vi vil da prøve å legge til spillet du ønsker på FunnyGames så fort som mulig.
Hvor ofte blir nye spill lagt til?
Det blir lagt til nye spill hver dag. Disse spillene kan bli funnet øverst til høyre på indeks-siden (http://www.funnygames.no/) i kolonnen "Nytt".
Hvorfor kan jeg ikke slå av musikken til spillet?
I noen spill er det standard at musikken er på. I disse spillene har FunnyGames ingen kontrol over musikken fordi spillene ikke tilhører FunnyGames. I disse tilfellene er den eneste muligheten for å slå av musikken å slå av lyden på datamaskinen din.
Kan jeg sette spill fra FunnyGames på min egen hjemmeside?
Mange spill fra FunnyGames kan legges til på ditt eget nettsted. Hvis dette er mulig finner du en synlig hake rett under spillet. Hvis du klikker på dette ikonet, vil html-koden bli synlig og du kan plassere denne på nettstedet ditt. .
Et spill laster ikke, hva nå?
Først kan du prøve å avslutte nettsiden og alle andre åpne nettsider for så å prøve og starte opp nettsiden på nytt. Hvis dette ikke fungerer kan du prøve følgende:
  • Oppdater spillesiden ved å trykke på F5-tasten (på tastaturet).
  • Fjern bufferminnet.
  • Kontroller Flashdata ved hjelp av følgende to nettadresser:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/ og http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
  • Bruk en annen nettleser: Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer.
Kan du spille spillene på FunnyGames på en iPad?
Nesten alle spill på FunnyGames er flash-spill. Flash er et program som ikke støttes av Apple, og derfor kan disse spillene ikke bli spilt på Apple-produkter (som iPad og iPhone).
Jeg kan ikke logge ut, hva nå?
Bare i spill av våre eksterne partnere (ofte spill du må betale for) kan du registrere deg og må du logge inn. Logge ut og inn er derfor bare mulig i selve spillet. Spørsmål angående dette kan du henvende direkte til en av våre eksterne partnere. Kontaktinformasjon kan finnes i selve spillet eller du kan trykke "kontakt" under spillet.
Hvordan kan jeg forstørre of forminske spillet?
Hvis det er mulig å forstørre spillet eller forminske det, så står det til høyre over spillet en lupe med plustegn og en lupe med minustegn. Forstørre spillet gjør du ved å trykke på lupen med plustegn og for å forminske spillet trykker du på lupen med minustegn. Spill der lupen til høyre over spillet ikke finnes kan ikke blir forstørret eller forminsket.
Hvor står det annonser på FunnyGames?
Vedlikhold av en nettside krever mye tid og arbeidskraft. Vi vil også holde nettsiden tilgjengelig for alle og fortsette med å tilby gratis spill. For å dekke kostnadene er det nødvendig at det vises annonser.
Jeg har problemer med utbetaling av spillekreditten min, hva nå?
Spill du må betale for blir ikke utgitt av FunnyGames, men av andre organisasjoner. Du kan se i spillet selv hvilken organisasjon det tilhører (for eksempel GamePoint/Goodgame Studios etc.). Når det gjelder spørsmål om disse spillene, utbetaling av innlagte penger eller spillekreditt må dette henvendes til organisasjonen som gir ut spillet.
Kontaktinformasjon kan du finne på følgende måte:
  • Rett under spillet (trykk på "kontakt").
  • I spillet (her må du være logget in).
FunnyGames for (unge) barn
På FunnyGames står spill som er rettet mot forskjellige aldersgrupper. Det er derfor viktig at foreldre følger med på hva barnet gjør og hvis ønskelig, bestemmer hvilket spill er tillatt for barnet. Du kan velge spill ved å trykke på stjernen på høyre side under spillet. På denne måten vil spillet stå i "mine spill" (øverst i den oransje boksen).
Teamet til FunnyGames vil også anbefale foreldre å snakke med barnet om internettbruk og trygg nettsurfing. Målet til FunnyGames er å danne en omgivelse der brukere til enhver tid er trygge fra misbruk. All form av misbruk blir derfor tatt seriøst og holdt øye på. Du kan anmelde misbruk ved å sende en mail til [email protected].


Har du spørsmål angående dette nettstedet eller spillene? Bruk kontaktskjemaet under FunnyGames.no.

Annonsører vennligst gå til annonseringssiden.
Spillinformasjon