home icon
Jenter
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Kjærlighet spill! Du vil finne ikke mindre enn 34 forskjellige Kjærlighet spill, som for eksempel Love Tester & Love Tester 1

Spill de mest romantiske kjærlighet spillene gratis på nett

Hvis du elsker romantiske komedier og kjærlighetshistorier, så er disse kjærlighetsspillene perfekt for deg! Alle disse spillene handler om den sterkeste følelsen i verden: kjærlighet! I disse spillene vil karakterene bli forelsket i hverandre, gå på romantisk date, flørte med hverandre eller prøve å kysse hverandre i hemmelighet. Klarer du sørge for at disse kjærlighetshistoriene får en lykkelig slutt? Vi har mange morsomme kjærlighetsspill med noen av dine favorittkarakterer og par fra Disney-tegneserier og andre serier.

Forbered deg på en spennende date i våre søte kjærlighet spill for barn

Karakteren din er stupforelsket og har spurt sin crush ut på date. Hvis alt går etter plan kommer de kanskje til å ha sitt første kyss på denne daten! Nå som de har avtalt at de skal møtes, slår hjertet til karakteren din ekstra fort bare ved tanken på daten. Ikke ert han eller henne, men vær en god venn og hjelp til med å finne det perfekte antrekket og stedet. Pynt stedet med noen finne dekorasjoner og spill litt romantisk musikk slik at det blir rett stemning. Denne daten blir så perfekt at det kommer helt sikkert til å bli starten på en sterk og livslang kjærlighet.

Kos deg med våre fantastiske kysse i hemmelighet spill og kjærlighetstest spill

I våre kyssespill leker du at du er Cupido. Disse parene prøver å holde kjærlighetsforholdet sitt hemmelig, men de vil så gjerne kysse hverandre. Det ser ut som de bare sitter der og snakker, men når du er sikker på at ingen ser på, kan du få dem til å kysse uten å bli sett. I våre kjærlighetstestspill kan du finne ut om du og dine forelskelser har en framtid. Kan dere bli lykkelige sammen eller vil dere ende opp met å hate hverandre? Kjærlighet er i luften i våre gratis kjærlighetsspill på nett!

Relaterte kategorier