home icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Action spill! Du vil finne ikke mindre enn 245 forskjellige Action spill, som for eksempel Dynamons 2 & Dynamons

Spill de beste online action spillene gratis på FunnyGames!

Hvis du vil spille actionspill, så har du kommet til rett sted! På FunnyGames finner du en stor samling gratis actionspill på nett. Disse spillene handler kun om action og spenning. Spill fantastiske slåsspill med favorittkarakterene dine fra de kuleste animeseriene, og mye mer! Vi har også mange skrekkspill fulle av skumle skapninger. Vi tilbyr også en fantastisk samling arkadespill. Vi har politispill, piratspill, cowboyspill og mye mer! Let blant våre mange actionspill og start et nytt eventyr nå!

Kos deg med gratis action spill i forskjellige sjangere

Forbered deg på å møte fiendene dine og vis dem hvem som er sjef. Fullfør spill i forskjellige sjangere, som for eksempel shooter, multiplayer eller plattformspill. Kom deg gjennom de vanskelige banene og unngå feller. Klarer du komme deg forbi alle hindringene og de andre dødelige utfordringene uten å dø? Saml våpen, ta knekken på fiendene dine og lett etter ting som gir deg mer liv. Utforsk hemmelige passasjer og bruk ferdighetene dine for å nå hvert kontrollpunkt. Sørg for at du ikke går tom for liv! I våre multiplayerspill kan du lage din egen karakter og kjempe mot andre spillere, eller planlegge hvordan dere skal utføre et oppdrag sammen. Vi har samlet de mest populære nettspillene her på FunnyGames, så ta en titt på vår kjempe store samling og finn de nye favorittene dine. Kos deg!

Relaterte kategorier