home icon
Eventyr
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av RPG spill! Du vil finne ikke mindre enn 36 forskjellige RPG spill, som for eksempel BooniePlanet & BlockStarPlanet

Spill våre avhengighetsskapende RPG spill på nett og bli med på fantastiske eventyr!

RPG står for rollespill-spill og referer til en sjanger multiplayer og singleplayer-spill der du styrer en karakter eller et team mens de utforske grotter, skog og andre virtuelle landskap fulle av oppdrag og utfordringer. I disse action RPG spillene legges det vekt på å gjøre karakteren din sterkere gjennom utstyr, ferdigheter og andre statistikker. Bli med på spennende eventyr og fullfør oppdrag ved å lage strategiske beslutninger.

Kos deg med fantastiske RPG spill for PC

I våre multiplayer MMORPG-spill spiller du, akkurat som i RPG bordspill, med andre spillere. Du kaster terningen og diskuterer hvordan dere går frem. I pc-versjonen er game masteren erstattet med spillmotor. Hendelser og karakterprogresjon blir bestemt automatisk av spillmekanikken, men selvsagt kan du påvirke resultatet med egne avgjørelser og strategi. Ta en titt på noen av våre fantastiske MMORPG-spill og nyt grafikken og karakterdesignet.

Få den beste karakteren I singleplayer action og idle rpg spill

Du kan spille mange underholdende singleplayer-RPG-spill her på FunnyGames. Velg en karakter og utforsk de fiktive verdene der disse morsomme eventyrene finner sted. Din karakter vil trenge masse trening for å beseire de aller mektigste fiendene. I mange av våre RPG-spill kan du låse opp ekstra karakterer mens du er ute på reise slik at de kan bli med på teamet ditt. Klarer du få alle karakteren til å ha de beste statistikkene slik at dere kan slå den siste bossen? Vi ønsker deg masse spillmoro!

Relaterte kategorier