home icon
Ferdighet
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Time Management spill! Du vil finne ikke mindre enn 117 forskjellige Time Management spill, som for eksempel Hay Day & Monopoly 3D

Spill de beste time management nettspillene på FunnyGames!

Velkommen til vår time management side! Her finner du en stor samling fantastiske time management spill du kan spille. Disse strategispillene handler om å fullføre en haug med oppgaver i strategisk rekkefølge. Kanskje du må holde styr på en travel butikk eller er du sjef i en vellykket bedrift? Klarer du fullføre alt det som må bli gjort før arbeidsdagen er over? Det handler om hvor effektivt du gjør oppgaver og bruker ressurser. Hvis du ikke er forsiktig, vil alle de små daglige prosjektene hope seg opp. Bruk planleggingsferdighetene dine for å forhindre en krise og oppfylle alle dine økonomiske mål!

Hold deg oppegående med våre time management spill!

Det er så utrolig mange ting å gjøre når du driver en forretning! Med disse management spillene kan du utvikle teknikker og erfaring som gjør det til en ekte multitasker. Spill noen av våre gøyale time management spill med interessante fortellinger som vil underholde deg i timevis. Prøv Heart's Medicine-serien og hjelp Allison Heart med å behandle pasientene på sykehuset mens hun prøver å finne ut hva hun skal gjøre med den kjekke legen Daniel. I Delicious-serien kan du hjelpe Emily og familien og vennene hennes med å holde styr på restaurantene og følge med på deres hendelsesrike livshistorier. Det er mange flere spill og bedrifter å utforske i disse morsomme spillene. Kan du ta de riktige beslutningene og få alt gjort? Kos deg med disse utrolige time management spillene!

Relaterte kategorier