home icon
Hjerne-trim
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Mahjong spill! Du vil finne ikke mindre enn 67 forskjellige Mahjong spill, som for eksempel Mah Jong Connect & Mahjong Connect 2

Spill de beste mahjong spillene helt gratis og løs puslespillene

Mahjong-spill er gøyale spill som bruker brikker på samme måte som i det tradisjonelle kinesiske spillet Mahjong. Typen mahjong-spill som du som regel vil finne på denne nettsiden er også kalt Mahjong-kabal eller Shanghai-kabal, fordi i motsetning til det originale 4-player eller 3-player bordspillet, så spiller spillere i disse digitale versjonene vanligvis alene. I de gratis mahjong-spillene samlet på denne siden, er det 144 brikker lagt ut over en rekke mønstre som ofte består av flere lag. Målet ditt er å finne parene som matcher slik at de fjernes.

Slik spiller du Mahjong-kabal

Se nøye på mønsteret på brikkene på bordet. Du vil se mange brikker med symboler og kinesiske tegn. Brikkene kan bli delt opp i tre typer: vanlige brikker, honnørbrikker og bonusbrikker. De vanlig brikkene er nummerert fra 1 til 9 og er fordelt på tre kategorier: sirkler, bambus og skrifttegn. Honnørbrikker har ingen nummer og er fordelt på to kategorier: de fire vindene og de tre dragene. Bonusbrikkene består av fire forskjellige blomsterbrikker og de fire sesongene.

Selv om du kanskje ser mange par når du starter spillet, kan du kun velge rektangulære brikker som er ledige på minst en langside. I tillegg til det kan du ikke velge brikker som er helt eller delvis dekker av andre brikker. Fjern lagene med brikker ved å finne par du kan matche. Det gjør at brikkene forsvinner fra bordet. Noen mahjong-spill gir deg hint og tillater deg å stokke kortene på nytt hvis du står fast, men i andre spill betyr det game over hvis du ikke kan gjøre flere trekk. Klarer du tenke fremover og velge de rette parene? Lykke til med våre utrolige 2D og 3D mahjong-spill! Vi har gratis nettspill med brikker med tema i tillegg til klassisk mahjong-kabal, så her er det bare å velge og vrake.

Relaterte kategorier