home icon
Ferdighet
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Bygge spill! Du vil finne ikke mindre enn 60 forskjellige Bygge spill, som for eksempel GrindCraft & Pixelcraft Jigsaw

##Spill de beste gratis bygge spillene på nett og bygg kule ting

Spill en stor samling artige og kreative byggespill og bygg all slags fantastiske ting. Du kan bygge bruer, slik at lastebiler og biler kan kjøre over farlige raviner eller elver. Eller så kan du anlegge en ny infrastruktur ved å lage kryss og rundkjøringer slik at det er lett å komme seg til de forskjellige bygningene rundt i byen. Bygg merkelige kjøretøy som flyvende maskiner og merkelige sykler. Bruk byggesteiner eller såkalte voxels for å bygge ditt eget slott, din egen by eller til og med din egen verden i disse Minecraft-lignende byggespillene. Finn ut alt det fantastiske du kan bygge i disse spillene!

Bygg bruer og veier i våre utfordrende bygge spill

Spill der du må bygge veier og trygge bruer er en veldig populær type byggespill. Ta en titt på menyen med verktøy og ressurser for å se hva slags materialer du trenger og hvor stort budsjett du har til hvert prosjekt. Hva er den smarteste løsningen til den problematiske infrastrukturen i din by? Start med å planlegge prosjektet ditt ved å designe rammen på bruen eller ruten den nye veien skal følge. Sørg for at strukturen du bygger er sterk og holder lenge. Hvis dette ikke skjer, så vil bruen nemlig kollapse i det øyeblikket den første bilen prøver å kjøre over.

Kos deg med morsomme kloss-konstruksjon spill, rivning spill og mye mer!

I våre kloss-konstruksjonsspill, kan du bruke en kran eller en mus for å flytte et tårn med klosser. Velg de rette formene og materialene og sørg for at ikke hele prosjektet faller sammen. I våre spill kan du bygge veier, bruer, skyskrapere eller så kan du rive ned ting. Hvis du er interessert i å drive store ingeniørprosjekter, så har spillene for deg!

Relaterte kategorier