home icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Sport spill! Du vil finne ikke mindre enn 242 forskjellige Sport spill, som for eksempel Moto X3M & World Football Kick 2018

Spill en stor samling gratis sport spill på FunnyGames!

Her på FunnyGames har vi en stor samling sportspill som inneholder nesten alle sporten du kan komme på! Sett i gang og let blant dine favorittsporter. Vi har alt fra fotballspill til ekstremsportspill, og olympiske vinterleker. Liker du konkurranse? Velg en atlet og ditt yndlingslag og gå ut på banen for å spille!

Spill de mest populære og spennende sport spillene på nett!

Den mest populære sportspill-sjangeren er fotball, så i vår samling spill finner du kjempe mange fotballmesterskap og straffesparkkonkurranse spill. Andre populære sjangere er blant annet basketballspill og golf. Begge er basert på hvor flink du er til å sikte slik at du kan få ballen akkurat dit du vil at den skal gå. I våre tennis og racketsport spill løper du fram og tilbake og prøver du å sende ballen tilbake til motstanderen. Har du nok utholdenhet til å klare det? Du kan prøve å slå pc-en, eller velge et multiplayer sportspill hvis du vil konkurrere mot andre folk.

Prøv all slags tøffe sportspill og sportsaktiviteter

Vi har all slags utrolige inne- og utespill for deg! Hva med en runde med hockey eller cricket? Du kan også prøve deg ut på vannet og bli med på en surfe- eller svømmekonkurranse. Eller så kan du prøve å vinne alle trofeene i en rekke forskjellige snøsporter. Eller hva med å delta i biljard eller en runde med bowling? Det spiller ingen rolle hva du liker, du vil finne det her uansett!

Relaterte kategorier