home icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Eventyrspill! Du vil finne ikke mindre enn 412 forskjellige Eventyrspill, som for eksempel Roblox & Vex 4

Spill artige og spennende eventyrspill på nett gratis på FunnyGames

Her på FunnyGames kan du kose deg med en fantastisk samling spennende eventyr spill. Eventyr spill er en variert spillsjanger der spennende historielinjer styrer spillet. Klarer du hjelpe karakteren med å utnytte området på best måte? Dra på et episk eventyr og let etter hemmelige skatter og merkelige skapninger. Dra på safari, en fjellekspedisjon eller en farlig løype gjennom skogen. Du må takle hemmelige templer, rare monstre, farlige dyr og mye mer! Har du de ferdighetene som trengs for å overleve disse fantastiske eventyrene?

Dra på eventyr i de beste gratis eventyr spillene på pc

Eventyrspill dukket opp for første gang på 70-tallet, men da var de ganske annerledes enn eventyrspillene i dag. Det eldste eventyrspillet bestod av en haug med tekst og du måtte skrive kommandoer for å komme videre i spillet. Ettersom pc-er ble bedre, kom det bilder i spillet og slik oppstod pek-og-klikk eventyr: spilleren klikker på ting i spillet for å komme videre. Eventyrspill ble enda bedre når 3D-grafikk sørget for at spillet ble en mye mer oppslukende opplevelse.

På FunnyGames kan du spille all slags 2D og 3D eventyrspill, fra RPG-spill til strategispill, og fra romutforskning til rømmespill. Her finner du alle de store eventyrene du har lyst å dra på! Sjekk ut vår samling spill for å finne eventyrspill sortert etter de sjangerne du liker best.

Relaterte kategorier