home icon
Hjerne-trim
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Puslespill! Du vil finne ikke mindre enn 679 forskjellige Puslespill, som for eksempel Butterfly Kyodai & Skydom

Kos deg med de beste puslespillene for barn på FunnyGames!

FunnyGames har en av de største samlingene puslespill på nett. Her finner du alt fra jigsaw puslespill til plattform-puslespill-eventyr. Hvis det er et spill der du må bruke hodet, så vil du finne spillet her. Det beste er at du kan kose deg med alle disse gøyale spillene helt gratis! Hvis du ikke får nok av kryssordsiden i avisen, så har vi en hel haug med sudoku, ordsøk og kryssordspill du kan prøve deg på. Er du avhengig av mahjong spill? Vi har mange slike spill her som vil underholde deg i timesvis. Sjekk ut vår store samling puslespill og oppdag favorittene dine!

Gratis puslespill på nett for barn og voksne

Tenk godt etter og utfordr deg selv med en rekke puslespill. På denne nettsiden finner du puslespill som passer til spillere på alle nivåer. Mange av våre puslespill tillater deg å velge din egen vanskelighetsgrad. Prøv deg på et jigsaw puslespill for eksempel. Antall brikker og størrelsen på brikkene du må legge sammen kommer an på vanskelighetsgraden du velger. I våre sudoku spill bestemmer vanskelighetsgraden hvor mange hint du starter med. Tren hjernen din med nye typer puslespill i tillegg. Har du noen gang spilt griddler logikk puslespill (også kjent som nonogrammer), der du må finne ut hvilken bokser i rekken du må gjøre svart for at bildet vises? Eller hva med å prøve deg på noen kjempe vanskelige sjakk puslespill? En stor fordel med å spille på pc eller telefon er at du aldri mister noen brikker, og hvis du velger feil svar er det lett å slette. Ikke noe flekker, revet papir eller brikker som er borte! Ha det gøy med å teste ferdighetene dine i de beste gratis puslespillene på nett her på FunnyGames!

Relaterte kategorier