På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av .io spill! Du vil finne ikke mindre enn 85 forskjellige .io spill, som for eksempel Paper.io 2 & Happy Snakes

Let i den beste listen med IO spill på FunnyGames!

På FunnyGames kan du spille de beste samlingene gratis .io spillene på nett. Dot io spill er en sjanger som består av real-time multiplayer nettleserspill der du må kjempe mot andre spillere i en arena og overleve så lenge du kan. Du pleier å starte som liten, men blir større og sterkere ettersom du kommer deg videre i spillet ved å samle pips og ved å slå andre motstandere. Klarer du bli gigantisk? I vår samling .io spill kan du blant annet finne Agar.io, Snake.io og Slither.io. Hvor lenge klarer du å holde ut i arenaen?

Gratis IO spill i forskjellige sjangere

Dot io spill finnes i en rekke forskjellige spillesjangere, fra snake spill til skytespill og ballspill. Om du nå lusker rundt multiplayer arenaen som en flytende celle, en sulten glødende orm, en tanks eller en bokser, konseptet pleier å være det samme. Saml pips for å vokse og prøv å snik deg opp på andre spillere. Hvis du klarer å slå dem, så kan du absorbere kreftene deres. Dette vil sørge for at du vokser, får bedre våpen, og mer motstandsdyktighet, osv. Hvis du når toppen på topplisten, vil andre spillere nok løpe fra deg for å gjemme seg… Men noen spillere bestemmer seg muligens for å angripe deg for en snarvei til toppen!

Delta sammen med vennen dine i disse kule IO spillene

Du trenger ikke alltid kjempe mot en hel arena full av fiender helt alene. Mens disse spillene krever at du har konkurranseinstinkt, er samarbeid også et alternativ. På denne måten kan dere til og med angripe de største spillerne der ute. Om du nå er stor eller liten, alene eller i et team, du vil trenge både hodet og raske reflekser for å overleve i den barbariske verden til et multiplayer .io spill.

Relaterte kategorier