home icon
Hjerne-trim
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Quiz-spill! Du vil finne ikke mindre enn 27 forskjellige Quiz-spill, som for eksempel Love Tester & Love Tester 1

Finn ut hvor mye du vet i våre gratis quiz spill på nett

Sørg for at du trykker fort, for i disse gratis quiz spillene på nett er det tid for å teste hvor mye du vet. Velg en av de mange quiz spillene og se om du kan svare alle spørsmålene. Elsker du spørreshow på tv? Da må du prøve deg på å være deltager i et spørreshow og se om du klarer å svare rett på alle spørsmålene! Vi har mange artige triviaspill med temaer som sport, popstjerner og andre kjendiser, geografi, kjæledyr, og mye mer. Test de analytiske ferdighetene dine med våre logikkpuslespill og spill den utfordrende Impossible Quiz serien.

Spill de beste quiz spillene for barn

Let blant vår fantastiske samling quizer og finn emner som du vil lære mer om. Vi har mange artige quizer som handler om emner du lærer om på skolen, som for eksempel flagg, forskjellige land og geografi om alle verdens hjørner. Klarer du kjenne igjen alle landene på kartet, elvene, skogene, eller kjente monumenter og landemerker? Her kan du finne ut om du har god generell kunnskap. Når du har fullført quizen, kan du teste hukommelsen din ved å prøve igjen for å se hvor mye du husker. Hvis du ikke klarte å vinne den første runden, så sørger du for at du får tak i prisen denne gangen!

Artige quiz spill på nett, morsomme serier og mye mer

Vi har mange serier og quiz spill som handler mer om humor enn det å vite de rette svarene, som for eksempel The Impossible Quiz. Se nøye på spørsmålene og finn ut hva det rette svaret er. Ikke la deg lure. Flervalgsspørsmålene ser kanskje lette ut, men i denne morsomme og litt frustrerende serien er ting ikke som du tror! Hvis du ikke vet svaret, så kan du alltids gjette!

Relaterte kategorier