home icon
Kamp
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Robot spill! Du vil finne ikke mindre enn 17 forskjellige Robot spill, som for eksempel Bomb It 1 & Robo Racing

Spill de beste robot nettspillene for barn!

I vår samling kule robot-spill kan du bygge dine egne roboter, slåss i arenaen med dine kamproboter og bruke humanoide maskiner for utforske all slags farlige plattformbaner. Roboter er sofistikerte maskiner som blir programmert til å utføre forskjellige oppgaver. I disse pc-spillene kan du styre robotene. I noen spill kan du bygge din egen robot. Dra de mekaniske delene til rett sted på blåkopien og bygg din egen kriger. Du kan bytte ut delene for å forbedre ferdighetene til roboten din eller for å forandre utseendet. I andre spillet er roboten derimot ferdiglaget. Hjelp den med å rømme fra et militært laboratorium, infiltrere et romskip eller med å påta seg noen farlig eventyr.

Kos deg med vår samling robot nettspill og styr kule androider

Roboter er ofte et viktig tema i science fiction bøker og filmer, fra robotene i bøkene til Isaac Asimov til de onde cybermennene i Doctor Who-serien. Noen ganger ligner roboter på mennesker, som i Terminator-serien, mens i andre fortellinger kan faren komme fra avanserte artificial intelligence systemer som er ute av kontroll. I våre underholdende robotspill på nett vil du støte på både androider og kyborgs, men også robotdrager, robotenhjørninger og robotdinosaurer. Selv om robothelter er avanserte maskiner laget med avansert teknologi, så vil disse futuristiske figurene ikke overleve alle hindringene i spillet uten din hjelp! Ta kontroll over roboten og styr den i riktig vei i vår store samling gøyale robot-spill!

Relaterte kategorier