home icon
Kamp
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Tanks Spill! Du vil finne ikke mindre enn 27 forskjellige Tanks Spill, som for eksempel 1941 Frozen Front & World Of Tanks

Spill de beste tanks spillene gratis på nett og styr kraftige pansrede kjøretøy

Tanks-spill er en populær delsjanger i slåsspill. Kjør disse kraftige, pansrede kjøretøyene og skyt fiendene dine med kanonen din. Vi har en stor samling 2D-labyrintspill med tanks, multiplayer kampspill med tanks og en stor samling fantastiske 3D-spill med historisk nøyaktige stridsvognmodeller samt futuristiske sci-fi kjøretøy.

Spill gratis tanks spill og kjør realistiske stridsvogner inn i kamp

Tre oppfinnelser var nødvendige for å føre til etableringen av den moderne tanksen: kapasiteten til å montere en kanon som kan rotere på et sterkt bepansret kjøretøy, en forbrenningsmotor som er kraftig nok til å drive et så tungt kjøretøy fremover, og oppfinnelsen av et belte som sørger for at kjøretøyet kan kjøre på all slags terreng. Den første utbredte bruken av stridsvogner var under første verdenskrig og senere ble mer avansert stridsvogner satt inn under andre verdenskrig.

Det første spillet som handler om tanks kom ut i 1974 og hette “Tank!”. Dette var et labyrintspill der du måtte styre tanksen gjennom labyrinten og tilintetgjøre fiendene ut å bli treffet selv. Dette tanks-spillet har påvirket mange andre tanks-spill. Til og med de nye tanks-spillene har et lignende konsept der du må delta i taktisk kamp samtidig som du må skjule deg bak vegger og andre labyrint-aktige gjenstander for beskyttelse.

Relaterte kategorier