home icon
Kamp
Zombi
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Zombi spill! Du vil finne ikke mindre enn 61 forskjellige Zombi spill, som for eksempel Zombidle & Planter og Zombier

Spill de beste zombiespillene helt gratis

Zombier er grusomme monstre som har stått opp fra graven. Saftige menneskehjerner står øverst på menyen og de vil så å si gjøre alt for å sette tennene i kroppen din. De vil fortsette å komme etter deg til tross for at kroppene deres faller fra hverandre! I disse avhengighetsskapende nettspillene må du rømme fra disse sultne B-film monstrene. Finn en gjemmeplass eller barrikader vinduer og dører, og let i den forlatte byen etter forsyninger som kan holde deg i livet, som for eksempel mat, medisiner og ekstra ammunisjon. I de lange og skumle nettene må du stå vakt for å holde zombiene unna. Prøv å spare på ammunisjon ved å skyte de levende døde i hodet. I de fleste spillene vil ett skudd i hodet ta knekken på de! !

Stor samling kule zombie overlevelsesspill

Spill en rekke zombie eventyrspill, fra komiske fotballkamper der du spiller med hjerne i stedet for ball og motstanderen er en gjeng siklende zombier, til realistiske first-person shootere med skrekkelige jump-scares. Sjekk ut zombie skytespill serien kalt Dead Zed og andre kule zombie slåssespill. Et makabert vitenskapsprosjekt eller virus har gjort at alle menneskene i byen har blitt til zombier. Du har klart å unngå denne skjebnen, men for hvor lenge? Zombiene jakter på deg. Kjemp deg forbi alle zombiene og kom deg til trygghet!

Relaterte kategorier