home icon
Kamp
Zombi
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Zombi spill! Du vil finne ikke mindre enn 42 forskjellige Zombi spill, som for eksempel Earn to Die 1 & Creep Craft

Spill de beste zombiespillene helt gratis

Zombier er grusomme monstre som har stått opp fra graven. Saftige menneskehjerner står øverst på menyen og de vil så å si gjøre alt for å sette tennene i kroppen din. De vil fortsette å komme etter deg til tross for at kroppene deres faller fra hverandre! I disse avhengighetsskapende nettspillene må du rømme fra disse sultne B-film monstrene. Finn en gjemmeplass eller barrikader vinduer og dører, og let i den forlatte byen etter forsyninger som kan holde deg i livet, som for eksempel mat, medisiner og ekstra ammunisjon. I de lange og skumle nettene må du stå vakt for å holde zombiene unna. Prøv å spare på ammunisjon ved å skyte de levende døde i hodet. I de fleste spillene vil ett skudd i hodet ta knekken på de! !

Stor samling kule zombie overlevelsesspill

Spill en rekke zombie eventyrspill, fra komiske fotballkamper der du spiller med hjerne i stedet for ball og motstanderen er en gjeng siklende zombier, til realistiske first-person shootere med skrekkelige jump-scares. Sjekk ut zombie skytespill serien kalt Dead Zed og andre kule zombie slåssespill. Et makabert vitenskapsprosjekt eller virus har gjort at alle menneskene i byen har blitt til zombier. Du har klart å unngå denne skjebnen, men for hvor lenge? Zombiene jakter på deg. Kjemp deg forbi alle zombiene og kom deg til trygghet!

Relaterte kategorier