home icon
Eventyr
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Tower Defense Spill! Du vil finne ikke mindre enn 65 forskjellige Tower Defense Spill, som for eksempel Castle Defense Online & Jack's Village

Spill de beste og mest avhengighetsskapende Tower Defense nettspillene

Tower defense spill er en veldig populær delsjanger av strategi-spill sjangeren. En fiendtlig hær er på vei! Fiendene marsjerer mot basen din på en øde vei som går gjennom området ditt. Sørg for at ikke en eneste fiende når inngangen til slottet en bygden din. Du kan stoppe hordene ved å bygge forskjellige tårn langs veikanten som kan huse troppene dine. Tårn med bueskyttere skyter piler på enhver fiende som kommer innenfor deres rekkevidde. Andre tårnene vil inneholde kanoner eller mektige trollmenn. Det finnes tårn som gjør at fiende dine blir treigere, forgiftet eller fryses. I noen tower defense spill kan du kalle på forsterkninger eller sende ut en modig helt for å bekjempe fiendene direkte.

Kos deg med utfordrende Tower Defense spill helt gratis

I disse avhengighetsskapende tower defense spillene må du slåss mot rekker med fiender. For hver fiende du beseirer får du litt penger. Bruk disse pengene på å kjøpe oppgraderinger for de defensive bygningene dine, slik at du øker sjansene dine på å overleve. I noen spill vil de fiendtlige soldatene og monstrene også angripe tårnene, så sørge for at setter til side penger for eventuelle reparasjoner. Dine overlevelsessjanser kommer an på hvordan du investerer ressursene dine. Lås opp all de forskjellige tårnene og oppgraderingene med penger og erfaringspoeng og se nøye på tårn-statistikkene slik at du velger de beste tårnene for hver nye utfordring. Lykke til med å ta knekken på fiendene dine i disse gøyale, gratis tower defense nettspillene!

Relaterte kategorier