home icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Kortspill! Du vil finne ikke mindre enn 104 forskjellige Kortspill, som for eksempel Governor of Poker 2 & PuzzleGuys Hearts

Spill de beste kortspillene helt gratis på FunnyGames

Kortspill har underholdt folk i år og dag, og mange regioner har sine egne tradisjonelle kortspill og kortdekk. Her på FunnyGames har vi samlet en stor samling kortspill du kan prøve deg på, fra kabal til artig festspill som Uno. Noen av kortdekkene i disse spillene er basert på de standard fire kategoriene, mens andre dekk er mer spesifikke og bare kan brukes til et bestemt spill. Men neste alle kortspillene har et felles trekk: kortene har en unik forside (siden med symboler eller bilder) og en bakside som er lik for alle kortene i et dekk. Slik har spilleren ufullstendig informasjon når kortene er snudd. Bare ved å snu kortene slik at forsiden vises, kan spilleren være sikker på hva som ligger på bordet.

Kos deg med kabal og andre gratis kortspill på nett

Når du spiller med ekte kort må du legge kortene på bordet og rydde dem vekk igjen, stokke dem og telle bunken for å sjekke om du mangler kort. Når du spiller med kort på pc-en trenger du ikke det og kan du fokusere på spille. Du vil aldri miste et kort igjen! Spill mange forskjellige versjoner kabal og finn ut hvilken du liker best. Du kan også spille kasino-aktige spill som poker og blackjack. Det er spill der du må samle kort og spill der du må miste kort, spill der du må matche kort og spill der du må lure til deg kort, og mye mer! Oppdag alle de beste kortspillene og kos deg i timesvis med avhengighetsskapende spill!

Relaterte kategorier