home icon
Bil
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Lastebil Spill! Du vil finne ikke mindre enn 33 forskjellige Lastebil Spill, som for eksempel Bigfoot Slide & MMX Heavy Monster Truck

Spill de beste gratis lastebil spillene på nett på Funny-Games

Kjør de største og kraftigste lastebilene i de gøyale lastebil-spillene våre. Lastebiler er laget for å transportere all slags varer, så putt alt inn i lastebilen og sett deg i førersetet. Her finner du alt fra monstertrucker til 18-hjuls semitrailere. Velg din favoritt og kjør i vei!

Lever gods sikkert frem til destinasjonen i våre artige lastebil spill

Når alle de tunge krattene har blitt satt inn i lastebilen din, er du klar for å kjøre. I noen av våre lastebil-spill kjører du på en travel motorvei, så sørg for at du ikke forårsaker noen bilulykker. Pass også på at du ikke går tom for bensin. I andre spill kjører du off-road for å levere gods til fjerntliggende områder i fjellet eller skogen. Røft terreng er ikke bra for dekkene. Sørg for at lastebilen ikke velter! Hvis det faller varer ut av lastebilen er det ingen gaffeltruck til stedet som kan putte alt tilbake i lastebilen. Ved å kjøre forsiktig og kjøpe oppgraderinger til lastebilen din, kan du fullføre hver reise uten ulykker.

Kos deg med våre lastebil spill med mange forskjellige kjøretøy

I våre monstertruck-spill handler det om å krasje og forårsake eksplosjoner! Kjør i en arena full av hindringer og krasj i hvert kjøretøy om krysser din vei. Den kraftige fjæringen og robuste rørramme-chassisen kan håndtere alt! Nesten alt i hvert fall. I det tilfelle du faktisk krasjer kan du prøve en av våre bergingsbil-spill der målet er å slepe ødelagte biler. Du kan også kjøre ambulansebiler, diesel-lastebiler og mye mer. Let blant våre mange lastebil-spill og finn de nye favorittene dine!

Relaterte kategorier