home icon
Kamp
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Krig Spill! Du vil finne ikke mindre enn 95 forskjellige Krig Spill, som for eksempel Age of War 1 & Grepolis

Led hæren din til seier i de beste krig spillene på nett

Led hæren din i kamp og beseir fiendene dine i en rekke fantastisk krig spill på nett. Alle spillene du ser her kan du spille helt gratis i nettleseren din. Du trenger altså ikke å laste ned noe. Saml ressurser og tren soldatene dine slik at de er klare for kamp. Velg den rette strategien og plasser enhetene på en smart måte. Klarer du overleve disse militære konfliktene og vinne krigen? På denne siden kan du finne all slags krig spill som finner sted i forskjellige historiske perioder, fra en gammel verden med sverd og myter til andre verdenskrig. Du kan styre din egen flåte med krigsskip, fly og tanks i disse populære single player og multiplayer krig spillene.

Spill krig spill helt gratis og forsvar landet, kongeriket eller festningen din

Start med å bygge en militærleir og med å rekruttere soldater. Du kan leie inn profesjonelle eller trene sivile. Saml nok ressurser til å finansiere krigsinnsatsen og våpnene du trenger for å vinne alle kampene. Når du har gjort alt det som trengs for å forberede hæren din, er det tid for å marsjere til krig. Beseir fiendene dine og gjør fremskritt i spillet ved å erobre flere soner og ved å utvide dine militære operasjoner. Krig spillene våre skjer i forskjellige historiske perioder. Her finner du 2D-bombefly-spill og krig spill der krig aldri stopper, i tillegg til 3D multiplayer spill med realistiske tanks, jeeps og våpen. Mange spill og fantastiske titler blir lagt til vår samling spill hver uke og dermed er Funny-Games den beste plassen for å spille krig spill på nett!

Relaterte kategorier