home icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Båt spill! Du vil finne ikke mindre enn 11 forskjellige Båt spill, som for eksempel Super Jet Ski Race Stunt & Raft Shark Hunting

Spill en rekke fantastiske båtspill på FunnyGames

Alle ombord! På FunnyGames har vi en stor samling artige båtspill som du kan spille. Du kan kjøre din egen yacht, kjøre rundt passasjerer, bli med på en seilekonkurranse eller kjempe i spennende båtkamper. Om du nå vil styre et kjempestort cruiseskip med et stort mannskap eller flyte ned elven alene i en liten fiskebåt, du finner alle de beste gratis båtspillene på denne siden!

Kos deg med vår samling spennende båtrace spill og båtkamp spill

Prøv en av våre mange båtracerspill og prøv å vær så rask du kan i din speedbåt eller seilbåt. Unngå stein og seil forbi bøyene for du svinger tilbake og når mål. I våre båtkampspill er det viktig at du er rask og er flink til å manøvrere slik at du ikke blir truffet av fienden og synker. Prøv å seile nærme fiendene dine for å få en fordelaktig posisjon og spreng dem i fillebiter med kanonene dine i våre singleplayer og multiplayer marinekampspill med pirat- og militærtema.

Lær en ny ferdighet I våre båtparkering spill

Vi har en stor kolleksjon artige båtspill der du må prøve å styre båten din til brygga uten å krasje. Styr båtene dine gjennom en travel havn og unngå andre båter. Finn det rette stedet for å fortøye båten. Kos deg med disse og mange andre fantastiske båtspill helt gratis på nett!

Relaterte kategorier