home icon
Jenter
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Lege spill! Du vil finne ikke mindre enn 27 forskjellige Lege spill, som for eksempel Dentist Doctor Teeth & Operate Now: Heart Surgery

Spill en stor samling gratis doktor spill for barn

Doktor! Doktor! Kom med en gang! Pasientene dine trenger deg! I disse artige doktor-spillene må du sørge for at pasientene blir friske igjen. Bruk de medisinske ferdighetene dine for å finne ut hva som er i veien med dem. Bruk de rette verktøyene for å se inn i øret eller øyet på pasienten, hør på hjerteslaget, eller ta et røntgenbilde. Når du har kommet fram til en diagnose kan du begynne å behandle pasienten. Rengjør sår, utfør operasjoner eller foreskriv medisiner slik at pasienten kan bli helt frisk igjen.

Kos deg med de beste gratis doktor spillene på nett på FunnyGames

På FunnyGames har vi mange utrolige spill der du kan begynne en karriere som doktor. Ta vare på noen av dine favorittkarakterer. Pasienten din kan være en minion med en alvorlig øregangsinfeksjon, en gravid prinsesse eller en superhelt som har vært i en skikkelig slåsskamp med en superskurk. Det spiller ingen rolle hvem som banker på klinikken din, du er alltid glad for å hjelpe noen bli frisk igjen. Hvis du heller vil prøve deg på å holde orden på et sykehus, er det en rekke sykehussimulatorspill du kan spille der du blant annet må styre doktorer og sykepleiere.

Test ut ferdighetene dine i doktor spill på operasjonsbordet

Vi har en rekke realistiske operasjonsspill der du er en trent spesialist. En pasient trenger en operasjon og har ankommet akutten. Bare din skalpell og stødige hånd kan redde disse pasientene. Rådfør mappen til pasienten og gå til operasjonsrommet. Klarer du holde deg fokusert for å redde et liv? Vi ønsker deg mye spillemoro!

Relaterte kategorier