home icon
Bil
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Taxikjører-spill! Du vil finne ikke mindre enn 14 forskjellige Taxikjører-spill, som for eksempel Miami Taxi Driver 3D & City Taxi Simulator 3D

Spill taxi spill helt gratis og kjør fort som vinden

Kjør som en galning i vår samling taxispill fulle av action. Hvis du kjører raskt og kan alle gatene i byen i hodet, så er det bare å hoppe i bilen og starte din karriere som taxisjåfør på Funny-Games! Kjør rundt i byen og holde øye på fortauet for å finne folk som roper på taxi. Kjør raskt i svingene og plukk opp passasjerer. Vet du hvordan du kommer deg raskest til destinasjonen? Se på kartet eller følg pilene for å sette av passasjerene ved flyplassen, togstasjonen eller hotellet. Hvis du klarer å komme dit raskt nok er du kanskje heldig og får tips! Vi har mange forskjellige taxispill du kan spille, som for eksempel fantastiske taxispill i 3D!

Kos deg med våre taxi kjørespill og kjør så mange passasjerer du klarer

Folk bestiller ofte taxi hvis de må på en kort kjøretur i byen. Før den moderne taxien fantes Hackney taxien og før det igjen noe kalt hansom cab. Dette var en taxi som bestod av hest og kjerre og som en person kunne leie hvis det var for langt eller slitsomt å gå. Ordet taxi stammer fra taksameter, et lite elektronisk apparat for beregner hvor mye det koster å kjøre. Sett deg i førersete og fest beltet. Kjør så mange folk som mulig slik at du tjener nok penger for å nå målet i hvert nivå. Ha det moro med vår kule samling gratis taxispill!

Relaterte kategorier