home icon
Bil
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Racingspill! Du vil finne ikke mindre enn 179 forskjellige Racingspill, som for eksempel Moto X3M Pool Party & City Car Stunt 2

Fantastiske gratis Racing spilll på nett

Bli med på de mest intensive bilspillene og andre rallycross-spill med vår utrolige samling racerspill på nett. Kjør go-kart som en galning eller livsfarlige billøp mot klokken. Het finner du alt fra raske taxibiler til 3D off-road billøp og Formel-1. Funny-Games har alt! Vi har et fint utvalg stunthoppspill, motorsykkelløp, og big truck og andre monstertruck utfordringer. Vi har også speedbåtkonkurranser, hesteløpspill og BMX-turneer. Men de mest populære racerspillene er gode gamle bilspill. Om det nå er NASCAR, Grand Prix eller dragracing på nattetid du leter etter, du finner det her på FunnyGames!

Forskjellige typer bilracespill

Helt siden bilen ble oppfunnet, har mennesker organisert billøp. I starten, da bilen fortsatt var en helt ny innovasjon, handlet billøp mest om å bevise at bilen var rask, praktisk og trygg å bruke. Det handlet ikke så mye om å nå målstreken først, men å bevise at bilen klarte å komme seg dit i det hele tatt! De første bilene lignet mer på motoriserte vogner enn de moderne kjøretøyene vi kjenner i dag. Senere, da det begynte å bli ganske vanlig å kjøre bil, ble det mer fokus på å vise hvor sterk motoren til bilen er. Rundt 1930 begynte bilmerker og designe biler spesielt for billøp. Siden da har billøp blitt delt opp i mange forskjellige kategorier, noen modeller kjører kun i Formel-1 løp, mens andre modeller kjører på bilvei. Velg den modellen du liker best og opplev spenning når du tar tak i rattet og ser utover den langstrakte veien.

Relaterte kategorier