home icon
Jenter
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Baby spill! Du vil finne ikke mindre enn 53 forskjellige Baby spill, som for eksempel Homemade Donuts & Mommy Home Decoration

Spill våre gratis baby spill og bli den beste barnevakten noen sinne!

Med vår samling baby spill, kan du lære hvordan det er å passe på en søt liten baby. Selv om de ser kjempe søte ut, er babyer ikke bare solskinn og glede. De gråter, søler med maten og har på seg kjempe skitne bleier! Klarer du hjelpe mammaene og pappaene i disse spillene med å takle ansvaret de har og hjelpe dem med å passe på småbarna og de nyfødte babyene?

Kos deg med artig baby spill for jenter og gutter

Små babyer er ikke i stand til å gjøre mye selv, og småbarn trenger også noen som sørger for at de ikke gjør noe farlig. Er du klar for den ultimate barnevakt utfordringen? Hjelp mammaene og pappaene med å passe på de små sønnene og døtrene sine. Gi babyene et bad og bruk spesiell baby sjampo når du vasker håret til babyene. Gi babyene noen leker som de kan leke med i badet. Når du har tørket babyen med et håndkle er det tid for å putte på en ren bleie. Nå som du er helt klar kan du kle på babyen i søte babyklær. Putt den lille i lekegrinden slik at han kan leke litt. I mellomtiden kan du lage noe mat. Babyen kommer sannsynligvis til å søle masse, men det er viktig at de får i seg en del mat slik at de blir store og sunne. Etter at de har lekt, blir babyer som regel søvnige. Da er det sengetid (og tid for deg å nyte litt fred og ro). Legg han i sengen og sørg for at han har det godt og varmt. Slik ja! Godt gjort!

Relaterte kategorier