home icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Kamp-spill! Du vil finne ikke mindre enn 368 forskjellige Kamp-spill, som for eksempel Stickman Punch & Apple Shooter Remastered

Spill de beste slåsspillene på nett

Vi har mange forskjellige kule slåsspill som venter på deg her på FunnyGames! Beseir motstanderne dine i all slags kaotiske kamper, fra kampsport til slåsskamp på gata, og fra krigsspill til militære oppdrag. Om du nå har lov å bruke våpen eller ikke, disse spillene inneholder dødelig vold. Klarer du forsvare deg selv mot de som angriper med noen velplasserte angrep?

Kule kamsport og knyttnevekamp spill

Helt siden arkadespill ble oppfunnet har kampsport spill vært en populær sjanger. I disse spillene kan du spille kampsport spill fra hele verden. Prøv å slå ned motstanderen din i bokseringen i en av de mange boksespillene. I andre selvforsvarsspill bruker du Kung Fu-grep eller karatehakk for å seire over motstandere. Eller hva med å prøve deg som en smidig ninja? Ta sverdet ditt og vis oss dine skills mens du beseirer alle motstandere som prøver å stoppe deg. Bli en uovervinnelig slagmaskin!

Gratis slåsspill på nett med soldater, monstre og mye mer!

Hvis du heller vil kjempe med våpen i stedet for knyttnevene, så er det bare å kalle på soldatene dine i en av våre mange kampspill med militærtema. Led hæren din inn i kamp og kjemp mot fienden. Du kan oppgradere utstyret som er tilgjengelig for troppene dine og lede mannskapet til seier. Om du nå kjemper mot monstre, viser frem ferdighetene dine og kampviljen dine i en judokamp, eller vinner i en pocket monster kamp – vi har de beste kampspillene på nett for deg!

Relaterte kategorier