home icon
Eventyr
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Dinosaurer spill! Du vil finne ikke mindre enn 7 forskjellige Dinosaurer spill, som for eksempel Mexico Rex & L.A. Rex

Spill fantastiske gratis dinosaur spill for barn

Ikke et eneste dyr vekker opp fantasien så mye som dinosaurer. I disse dinosaur-spillene for barn kan du lære alt om de mest kjente dinosaur-sortene og vandre rundt i en forhistoriske verden med disse fascinerende dragelignende skapningene. Dinosaurer vandret rundt på jorda allerede i Trias-perioden og levde helt til Kritt-perioden, men den mest berømte tiden de levde i er selvsagt Jura-perioden (Jurassic). Når vi forestiller oss dinosaurer pleier vi å tenke på gigantiske dyr, som for eksempel en T-Rex eller dinosauren med den lange halsen: Brachiosaurus, men noen dinosaurer var faktisk ganske små. Den minste raptoren rakk bare opp til kneet til et voksent menneske – men de hadde skarpe tenner, så pass på!

I disse gratis dinosaur spillene kan du vandre rundt i en Jura-verden.

I disse gratis dinosaur spillene kan du oppleve livet som dinosaur. Løp fra meteorer og lava som raske velociraptore. Sørg for at en masseutryddelse ikke forandrer deg i et fossil eller en haug bein som en paleontolog vil grave opp millioner av år senere. Du kan bygge din egen robotdinosaur, beskytte dinosaur-egg, bli en Jura-jeger eller terrorisere kjente moderne byer som en sulten T-Rex. Spill artige dinosaur-løpe-spill, beskytt basen din i et tower defence spill med dinosaur-tema, eller hjelp søte dinosaurer med å overleve i en rekke utfordrende plattformspill. På FunnyGames har vi de beste gratis dinosaurspillene på nett til deg. Reis tilbake i tid og lev blant dinosaurene! Kos deg!

Relaterte kategorier