home icon
Eventyr
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Alien spill! Du vil finne ikke mindre enn 17 forskjellige Alien spill, som for eksempel Run 3 & Raze 1

Spill en stor samling artige romvesen spill på nett

I disse alien spillene er det ikke tvil om at romvesener finnes. I noen av disse spillene har de til og med klart og komme seg til jorda! Fly en UFO, hjelp de søte små romvesenene med å fikse romskipet sitt slik at de kommer seg hjem eller kjemp mot fiendtlige romskip i en spennende krig som kan bestemme skjebnen til planeten. I noen av disse spillene er du et menneske, mens i andre er du et romvesen med evnen til å skifte form eller la ting sveve med telekinese!

Utforsk verdensrommet i våre gratis romvesen spill

Det finnes mange rykter om romvesener som kommer til jorda for å kidnappe mennesker for å forske på dem. Det er historier om UFO-observasjoner, konspirasjonsteorier om militæranlegget Area 51 og det er fortsatt snakk om den mystiske ‘flying saucer’ som sies å ha styrtet i Roswell. Det kan godt hende du ikke tror på dette, men du må innrømme at det høres spennende ut! Utforsk verdensrommet i våre simuleringsspill om romfart. Reis til ukjente verdener eller bruk romfartøyet ditt for å bekjempe en fremmed invasjon. Oppgrader romskipet ditt med kraftigere teknologi etter hver runde!

Kos deg med de beste romvesen spillene for barn på FunnyGames!

I mange av spillene våre må du hjelpe forskjellige søte små romvesener med å komme seg hjem. De måtte nødlande på planeten vår og romskipet deres er ødelagt. Søk i områdene for å samle delene som er forsvunnet og hjelp romvesenene med å sette sammen romskipet sitt igjen i disse morsomme plattformspillene og puslespill-spillene. Spill disse og mange andre kule romvesenspill helt gratis på FunnyGames! Vi ønsker deg masse spillmoro!

Relaterte kategorier