Kamp
Bestill ved
AlfabetDatoRangering
category icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Ninja spill! Du vil finne ikke mindre enn 28 forskjellige Ninja spill, som for eksempel Vex 4 & Ninja Ranmaru

Bli med på spennende eventyr I våre gratis ninja spill

Vi har mange spennende ninja spill du kan spille på FunnyGames. Ninjaer er eksperter i å spionere, skjule seg, infiltrere og snikmord. I disse spillene fylt med actionfylte ninja-eventyr kan du reise tilbake til det gamle Japan og lære deg de legendariske og hemmelige teknikkene til shinobiene! Klatr på vegger og trær for å komme deg unna fiendene dine, gjem deg i skyggene, og drep fiendene dine ved å kaste kniver og bruke blåsedarter. Som skjult agent ser du ikke bort fra å bruke æreløse metoder for å overleve. Snik deg opp mot fiendene dine og angrip med dødelig presisjon.

Spill de beste ninja spillene på nett for barn på FunnyGames

Ninjaer er så å si usynlige og beveger seg nesten som spøkelser. Disse maskerte drapsmennene er så mysteriøse at de har fått mange mystiske krefter i folkeminne. For eksempel sies det at ninjaer kan bli usynlige og ha kontroll over elementene. I noen av våre spennende ninja spill, har ninja-karakteren din all slags kule overnaturlige krefter. Saml et helt arsenal med tøffe ninja-våpen, som sverd, kniv og en kogger full med piler, og beveg deg i natten som en skygge. Gjem deg bak trær, løp på tak og snik deg forbi vaktene og samuraiene. Fiendene dine kommer aldri til å oppdage deg! Tren hardt og lær deg kampsport og ninjutsu. Lås opp magiske formler og lær deg mange spesialangrep. Spill gratis ninja spill på nett og bli helten i ditt eget ninja-eventyr! Kos deg!

balloon_mascot

Relaterte kategorier