home icon
Kamp
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Ninja Spill! Du vil finne ikke mindre enn 28 forskjellige Ninja Spill, som for eksempel Vex 4 & Vex 3

Bli med på spennende eventyr I våre gratis ninja spill

Vi har mange spennende ninja spill du kan spille på FunnyGames. Ninjaer er eksperter i å spionere, skjule seg, infiltrere og snikmord. I disse spillene fylt med actionfylte ninja-eventyr kan du reise tilbake til det gamle Japan og lære deg de legendariske og hemmelige teknikkene til shinobiene! Klatr på vegger og trær for å komme deg unna fiendene dine, gjem deg i skyggene, og drep fiendene dine ved å kaste kniver og bruke blåsedarter. Som skjult agent ser du ikke bort fra å bruke æreløse metoder for å overleve. Snik deg opp mot fiendene dine og angrip med dødelig presisjon.

Spill de beste ninja spillene på nett for barn på FunnyGames

Ninjaer er så å si usynlige og beveger seg nesten som spøkelser. Disse maskerte drapsmennene er så mysteriøse at de har fått mange mystiske krefter i folkeminne. For eksempel sies det at ninjaer kan bli usynlige og ha kontroll over elementene. I noen av våre spennende ninja spill, har ninja-karakteren din all slags kule overnaturlige krefter. Saml et helt arsenal med tøffe ninja-våpen, som sverd, kniv og en kogger full med piler, og beveg deg i natten som en skygge. Gjem deg bak trær, løp på tak og snik deg forbi vaktene og samuraiene. Fiendene dine kommer aldri til å oppdage deg! Tren hardt og lær deg kampsport og ninjutsu. Lås opp magiske formler og lær deg mange spesialangrep. Spill gratis ninja spill på nett og bli helten i ditt eget ninja-eventyr! Kos deg!

Relaterte kategorier