home icon
Jenter
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Dyrespill! Du vil finne ikke mindre enn 214 forskjellige Dyrespill, som for eksempel Butterfly Kyodai & Hay Day

Saml søte kjæledyr i vår samling gratis dyrespill på nett

Her på FunnyGames har vi en fantastisk samling dyrespill på nett som du kan spille. I disse spillene samler du alle de søte kjæledyrene som du alltid har ønsket deg. Pass godt på dyrene, lær dem triks og kle på dem søte klær. Det er mange forskjellige spill og mange dyr du kan velge blant! Vi har alt fra husdyr som katt, hund og kanin til eksotiske dyr som løve, tiger, krokodille og sjiraff. Hvis du elsker dyr er det her du må være!

Bli en dyrlege I våre gratis dyreklinikk spill

Drømmer du om å bli dyrlege når du blir stor? I våre dyreklinikk spill kan du lære hva det innebærer å drive din egen en dyreklinikk. Ta hånd om hester, kattunger, valper, fugler og andre dyr. Gi dem medisiner og sørg for at de blir friske igjen. Du kan vaske og gre pelsen deres slikt at de ser komfortable og kosete ut igjen. Når alle dyrene er friske igjen, kan du kle på dem mange forskjellige søte klær!

Dyresimulator og bondegårdspill

Vi har en stor samling 3D-dyresimulator spill der du kan oppleve hvordan det er å snike deg rundt i skogen som en tiger, rev eller et annet stort eller lite dyr. Saml dyr på gården din eller ha ditt eget ridesenter med en stall full av nydelige hester. Hva er ditt yndlingsdyr? Let i vår samling spill og du kommer helt sikkert til å finne et spill som passer deg!

Relaterte kategorier