home icon
Flerspiller
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Two Player spill! Du vil finne ikke mindre enn 88 forskjellige Two Player spill, som for eksempel Fireboy and Watergirl 5: Elements & Love Test

Spill de beste 2-player spillene på nett med vennene dine!

2-player spill er artige spill du kan spille sammen med venner. Det er ikke helt det samme som multiplayer, siden det bare går an å spille to spillere samtidig. Så delta med en venn og velg hver deres karakter. Hvem er Spiller 2? Dere kan konkurrere mot hverandre i en rekke morsomme slåsspill eller skytespill, eller så kan dere løse puslespill sammen i kooperative plattformspill fulle av action.

Fun 2-Player Spill

Det er mange fantastiske 2-player co-op plattform-pusle-eventyr du kan prøve, som for eksempel Fireboy og Watergirl eller Money Movers. Hvis du spiller disse spillene alene ved å styre to spillere samtidig, vil du oppdage at det er ganske vanskelig. Men du kan jo alltids spørre en venn! Sett dere slik at dere begge når tastaturet. Den ene karakteren kan styres med WASD-tastene og den andre med piltastene. Få den heroiske duoen gjennom alle de vanskelige banene. Bra samarbeid skal til for å komme forbi alle hindringene. Sørg for å hjelpe hverandre!

Slå motstanderne dine i våre konkurrerende 2-player spill for barn

I våre konkurrerende 2-player spill er den du spiller sammen med, rivalen din. Kanskje er dere motstandere i bokseringen, brettspill, eller et krigspil i worms-stil dere dere skyte ildbomber på hverandre på tur. Klarer du beseire kompisen din i disse strategispillene og slåsspillene? Prøv å ta knekken på hverandre og se hvem som vinner flest runder. Spill er så mye mer morsomme når du spiller sammen med en venn, så ha det gøy med vår samling avhengighetsskapende 2-player spill!

Relaterte kategorier