home icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Jentespill! Du vil finne ikke mindre enn 341 forskjellige Jentespill, som for eksempel Love Tester & Love Tester 1

Spill søte, artige spill for jenter på FunnyGames!

FunnyGames har en fantastisk samling spill for jenter som du kan kose deg med. Sjekk ut sidebaren på venstre side for å se alle kategoriene, eller let blant miniatyrbildene for finne akkurat det jentespillet du leter etter. Vi har en samling som består av side etter side med Kle-på spill, inklusivt kle på kjendiser og fashion designer spill. Eller hva med å prøve et av de underholdende Makeover spillene for jenter som er interessert i sminke, hår, skjønnhetsbehandlinger og manikyr? Vi har også en rekke spilleserier som er veldig populære blant jenter, som for eksempel Delicious, der du må hjelpe Emily og familien hennes med å holde styr på kjøkkenet.

Kjærlighet, dating og andre artige jentespill

Er du nysgjerrig på dating og kjærlighet? Vi har en rekke kjærlighetsquiz-spill, kjærlighetsmålere og andre kjærlighetstester. Finn ut om du og den du har følelser for matcher sammen. Og snakk om dating, hva med å prøve ut noen veldig morsomme kyssespill? Klarer du hjelpe det forelskede paret med å kysse uten at noen ser det?

Dyrpleie og bondegårdsspill for jenter

Hvis du liker husdyr og gårdsdyr over alt på jord, er det her du må være. Lek med hester, delfiner, hunder, katter og mange andre søte dyr. Hvis du vil ha dine egne gårdsdyr, kan du jo prøve å samle beiter fulle av dine favorittdyr i en av våre bondegårdsspill for jenter? Du kan til og med bygge ditt eget slott og også samle magiske dyr. Hva du enn liker best, vår samling FunnyGames jentespill byr på masse moro!

Relaterte kategorier