home icon
Jenter
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Make-over spill! Du vil finne ikke mindre enn 51 forskjellige Make-over spill, som for eksempel 50/50 Hairstyles & Princess Famous Tumblr Girl

Spill de beste makeover spillene helt gratis på FunnyGames

Vi har en stor samling fantastiske makeover-spill til deg her på FunnyGames! Hvis du elsker makeover-program på tv der folk får et helt nytt utseende, så er dette det perfekte spillet for deg. I vår fantastiske kolleksjon finner du all slags spaspill, fashion-spill, sminkespill og frisørspill! Velg en person og hjelp modellen din gjennomgå en stor transformasjon!

Spill våre fantastiske spa spill og makeover spill med dine favorittkarakterer

I våre spaspill starter du en makeover med en god spabehandling som gjør personen ren og fin. Velg din favorittkarakter og sørg for at hun får en fantastisk skjønnhetsbehandling. Gi modellen en ansiktsskrubb og en beroligende ansiktsmaske for å rense huden før du tar på sminke. Noen ganger vil karakteren din ha noen hudproblemer som må tas hånd om først. Når modellen din er tilfreds og oppfrisket, kan du ta turen til studio for å plukke ut et søtt nytt antrekk. Prøv noen forskjellige stiler og finn ut hvilken type klær som passer din karakter best. Du kan fikse på utseendet ved å legge til noe matchende tilbehør. Nå er du klar for å starte på håret og sminken. Du kan endre sminke og frisyre så mange ganger du vil hvis du vil at det skal bli helt perfekt. Med dine ferdigheter, vil modellen din være klar for en profesjonell fotoshoot på null komma niks Hvis du er fornøyd med det nye utseendet, kan du ta et raskt portrettbilde for å se tilbake på den store transformasjonen. Si cheese!

Relaterte kategorier