home icon
Jenter
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Matlaging Spill! Du vil finne ikke mindre enn 52 forskjellige Matlaging Spill, som for eksempel Toastelia & Papa's Cupcakeria

Lær å lage mat ved å spille de beste matlaging spillene på nett

Lær å lage fantastiske oppskrifter med våre gratis matlaging spill på nett. Ha det gøy på kjøkkenet ved å lage kjempe god mat og desserter sammen med dine yndlingstegneseriefigurer. Velg den matlaging utfordringen du vil spille. Foretrekker du å lage sunne middager, eller vil du heller bare spise iskrem og kake? Ser du på deg selv som en masterchef, eller er det sannsynlig at du brenner alt du prøver å bake? Hvis du ikke er veldig flink i å lage mat, så er det her du kan lære. Ta matlagingskurs med Emma, Sarah, Barbie, Elsa og mange andre vennlige karakterer og du lærer deg å lage mat på null komma niks!

Spill artige matlaging spill for barn og bli en masterchef

Se godt på oppskriftene og velg de rette ingrediensene å hakke opp. Du må også krydre maten og fyre opp grillen. Velg rett kjøkkenutstyr og bland sammen ingredienser for en smakfull saus. Salat med sunne grønnsaker er sunt og lett å lage. Det indiske kjøkken, ekte italiensk pasta, krydret thai-mat og franske kaker er litt mer vanskelig, men dette fikser du! Let i krydderskapet, kjøleskapet og alle de andre skapene for å finne det du trenger. Når du har laget maten kan du velge å bake en kake i et annet spill slik at du har en nydelig dessert. Sett den i ovnen mens du spiser og du har nybakt kake du kan kose deg med etterpå. Ikke mer mikrobølgemat for deg! Nå som du har skills, kan du prøve å lage god mat hjemme med venner og familie!

Relaterte kategorier