home icon
Jenter
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Kle på Spill! Du vil finne ikke mindre enn 133 forskjellige Kle på Spill, som for eksempel 50/50 Hairstyles & MovieStarPlanet

Spill de beste kle-på spillene på nett og feir din indre fashionista

Med vår fantastiske samling kle-på spill kommer din indre fashion designer frem. Prøv på all slags fine klær og tilbehør. Det er så mange forskjellige plagg og merker du kan prøve, og i disse spillene trenger du ikke tenke på om du har nok penger! Kle på all slags karakterer i disse artige spillene. Du kan prøve å lage en karakter som ligner deg på en prikk, eller velge en kjendis og bli personlig stylist. Kle på popstjerner, skuespillere og tegneseriefigurer i de nyeste trendene. Du kan få modellen til å prøve på alle plaggene som er tilgjengelig, helt til du er fornøyd og sikker på at du har valgt det rette antrekket. Velg matchende sko og ikke glem tilbehør, som for eksempel en søt håndveske, solbriller eller nydelige smykker.

Kos deg med disse fantastiske kle-på og sminke spillene for jenter

I de fleste fashion spill kan du gi modellen en helt ny makeover. Fashion er ikke bare klærne du har på deg. Det er alt fra tilbehør til håret og måten du sminker deg på. Gå for en high fashion look og oppdag trendene som bli satt av de mest berømte fashion husene, eller gå for en mer uformell look som for eksempel en komfortabel jakke, en søt sommerkjole, eller kast alt du eier i en trendy totebag. Like du vintage klær? Hva med punk eller prinsessekjoler? Vi har mange spill og så å si alle stiler er representert. Modellene du kler på i våre fashion spill er menn, kvinner, barn, prinsesser, prinser og kule superhelter (alle superhelter trenger jo et i øyenfallende antrekk)! Let i vår samling morsomme kle-på spill og finne drømmelooken. Kos deg!

Relaterte kategorier