home icon
Bil
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Parkering Spill! Du vil finne ikke mindre enn 21 forskjellige Parkering Spill, som for eksempel Parking Fury & City Driving School 3D

Spill gratis parkering spill på nett og lær å parkere

Spill de beste parkering spillene på nett og bli proff i å parkere! Å parkere kan være noe av de vanskeligste du må klare når du tar oppkjøring. Du trenger enn viss romlig innsikt og kunnskap for å gjøre det riktig! Med våre bilparkeringsspill kan du sørge for at du er klar for alle utfordringene du støter på. Her kan du øve på både lukeparkering og på å parkere bilen baklengs inn i en smal luke.

Kos deg med de beste gratis bilparkering spillene

Vi har både flotte 2D-parkeringsspill fra fugleperspektiv og kule 3D-spill der du lærer å kjøre og parkere. Start motoren din og kjør bilen din ut av parkeringsplassen. Følg pilene for å finne destinasjonen din. Du må prøve å komme deg forbi de mange hindringene som er spredt utover parkeringsplassen. Se opp for fotgjengere og andre biler. Du vi vel ikke få ripe i lakken eller lage bulk i noens dyre sportsbil? Når du har klart å finne en parkeringsplass er det bare å snu på rattet og parkere bilen akkurat mellom de to malte linjene. Klarte du å parkere bilen helt perfekt? Kjempe bra! Gå videre til neste utfordring!

Parker store biler i våre bus og lastebil parkering spill

Hvis du synes det er lett å parkere biler, hva med en større utfordring? Kjør gjennom trange bygater med en stor skolebuss eller en tung lastebil uten å forårsake bilulykker. Følg retningen til parkeringsplassen og se om du like enkelt og greit klarer å parkere det store kjøretøyet. Hvis du klarer dette er du helt klart proff på å parkere! Start motoren og test ferdighetene dine i vår store samling gratis parkeringsspill på nett.

Relaterte kategorier