home icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Nerf spill! Du vil finne ikke mindre enn 5 forskjellige Nerf spill, som for eksempel Sniper Ultimate Assassin 2 & Stickman Archer 2

Nerf spill er kjempe kule spill med kjente nerf-leker fra Hasbro, som Nerf N-Force, Nerf Blaster og Super Soaker! Det blir sagt at NERF står for Non-Expanding Recreational Foam ("Ikke-Ekspanderende Reaksjon Skum"). Og det ville egentlig vært veldig logisk, for den første leken til merket Nerf var en ball av polyuretan-skum som var ment for spill innendørs. Men sannheten er at dette ikke er en forkortelse i det hele tatt.
Skummet som Nerf-pilene er laget av er inspirert av off-road races. 'Nerf' er en liten kollisjon mellom to biler der en av bilene blir dyttet fremover. Skummet nerf-pilene er laget av er veldig mykt, slik at du kan skyte på vennene dine uten at det gjør vondt. Det er jo kjempe gøy å bruke i de forskjellige eventyrene dere finner på sammen. I disse nerf-spillene kan du gjøre det samme men på nett.

Relaterte kategorier