home icon
Bil
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Parker bilen din spill! Du vil finne ikke mindre enn 21 forskjellige Parker bilen din spill, som for eksempel City Driving School 3D & Parking Fury

Spill gratis parkering spill på nett og lær å parkere

Spill de beste parkering spillene på nett og bli proff i å parkere! Å parkere kan være noe av de vanskeligste du må klare når du tar oppkjøring. Du trenger enn viss romlig innsikt og kunnskap for å gjøre det riktig! Med våre bilparkeringsspill kan du sørge for at du er klar for alle utfordringene du støter på. Her kan du øve på både lukeparkering og på å parkere bilen baklengs inn i en smal luke.

Kos deg med de beste gratis bilparkering spillene

Vi har både flotte 2D-parkeringsspill fra fugleperspektiv og kule 3D-spill der du lærer å kjøre og parkere. Start motoren din og kjør bilen din ut av parkeringsplassen. Følg pilene for å finne destinasjonen din. Du må prøve å komme deg forbi de mange hindringene som er spredt utover parkeringsplassen. Se opp for fotgjengere og andre biler. Du vi vel ikke få ripe i lakken eller lage bulk i noens dyre sportsbil? Når du har klart å finne en parkeringsplass er det bare å snu på rattet og parkere bilen akkurat mellom de to malte linjene. Klarte du å parkere bilen helt perfekt? Kjempe bra! Gå videre til neste utfordring!

Parker store biler i våre bus og lastebil parkering spill

Hvis du synes det er lett å parkere biler, hva med en større utfordring? Kjør gjennom trange bygater med en stor skolebuss eller en tung lastebil uten å forårsake bilulykker. Følg retningen til parkeringsplassen og se om du like enkelt og greit klarer å parkere det store kjøretøyet. Hvis du klarer dette er du helt klart proff på å parkere! Start motoren og test ferdighetene dine i vår store samling gratis parkeringsspill på nett.

Relaterte kategorier