home icon
Ferdighet
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Bejeweled Spill! Du vil finne ikke mindre enn 53 forskjellige Bejeweled Spill, som for eksempel Skydom & Shapes Chain Match

De beste Bejeweled spillene finner du på FunnyGames!

Her på FunnyGames finner du en stor samling Bejeweled-spill. Disse spillene er basert på avhengighetsskapende flis-matching puslespill som først ble utviklet i 2001. Nå kan du spille all slags fantastiske Bejeweled-puslespill gratis i nettleseren din, uten å laste ned! Bytt tilgrensende juveler for å lage rader og kolonner som består av tre identiske juveler og de vil forsvinne fra brettet. Nye juveler vil falle ned og erstatte juvelene som forsvant. Hvor mange poeng klarer du å samle før tiden er omme?

Spill gratis Bejeweled spill og sørg for at juvelene forsvinner!

Bytt rundt på de fargerike juvelene på brettet for å lage vertikale kjeder eller horisontale kjeder med tre eller flere matchende fliser. Juveler vil forsvinne fra brettet og resten av objektene vil også falle ned, slik at det er plass til nye juveler. Hvis klarer å lage en kombinasjon med fire eller fem identiske juveler, scorer du mange bonuspoeng og tjener du bonusobjekter som spesielle bomber som fjerner et stort område. Når du fjerner juvelene og det faller ned nye, kan det forårsake en kjedereaksjon. Denne typen kjedereaksjon kalles en kaskade og vil gi deg masse ekstra poeng! Spill Bejeweled-spill i tidsmodus og prøv å lage så mange kombinasjoner som mulig før tiden er omme. I andre spillmoduser er det muligens en grense på hvor mange trekk du får for å fullføre nivået. Prøv å gjøre smarte trekk og nå målene dine for å låse opp nye nivåer. Ha det gøy med vår samling morsomme Bejeweled-spill! På FunnyGames kan du spille alle disse spillene helt gratis!

Relaterte kategorier