Jente
Bestill ved
AlfabetDatoRangering
category icon
På FunnyGames.no vil du finne den beste samlingen av Koke spill! Du vil finne ikke mindre enn 28 forskjellige Koke spill, som for eksempel The Hey Girls Muffin Maker & Papa's Burgeria

Lær å lage mat ved å spille de beste matlaging spillene på nett

Lær å lage fantastiske oppskrifter med våre gratis matlaging spill på nett. Ha det gøy på kjøkkenet ved å lage kjempe god mat og desserter sammen med dine yndlingstegneseriefigurer. Velg den matlaging utfordringen du vil spille. Foretrekker du å lage sunne middager, eller vil du heller bare spise iskrem og kake? Ser du på deg selv som en masterchef, eller er det sannsynlig at du brenner alt du prøver å bake? Hvis du ikke er veldig flink i å lage mat, så er det her du kan lære. Ta matlagingskurs med Emma, Sarah, Barbie, Elsa og mange andre vennlige karakterer og du lærer deg å lage mat på null komma niks!

Spill artige matlaging spill for barn og bli en masterchef

Se godt på oppskriftene og velg de rette ingrediensene å hakke opp. Du må også krydre maten og fyre opp grillen. Velg rett kjøkkenutstyr og bland sammen ingredienser for en smakfull saus. Salat med sunne grønnsaker er sunt og lett å lage. Det indiske kjøkken, ekte italiensk pasta, krydret thai-mat og franske kaker er litt mer vanskelig, men dette fikser du! Let i krydderskapet, kjøleskapet og alle de andre skapene for å finne det du trenger. Når du har laget maten kan du velge å bake en kake i et annet spill slik at du har en nydelig dessert. Sett den i ovnen mens du spiser og du har nybakt kake du kan kose deg med etterpå. Ikke mer mikrobølgemat for deg! Nå som du har skills, kan du prøve å lage god mat hjemme med venner og familie!

balloon_mascot

Relaterte kategorier